9 Şubat 2009 Pazartesi

Safe Baby Handling Tips


Kelly ve David Sopp (karı-koca mı bunlar acaba?), eğlencelik bi kitap yazmışlar bebeklerle ilgili. Adı "Safe Baby Handling Tips". Bebek bakımında yapılacaklar ve yapılmayacaklarla ilgili eğlenceli illüstrasyonların yer aldığı bu kitap her evde bulunmalı, her potansiyel anne-babaya hediye edilmeli bence! Amazon'dan satın alabilirsiniz.

Rahmi M. Koç Müzesi


Koca bi haftanın sonunda "Bu hafta sonu n'apsak acaba?" derdine düşüyorsanız eğer, size küçük bi öneri. Haliç kıyısında, eski Lengerhane binasının restore edilmesiyle hizmete giren Rahmi Koç Sanayi Müzesi'nin ziyaret edin. Bugün Lengerhane Binası dışında Eski Tekel Depoları dahil, devasa bir alana yayılan Rahmi Koç Müzesi'ndeki en eğlenceli şey ise önceki yıl yapılan 700 metre uzunluğundaki tren hattı. Müze gezmekten sıkılıyorsanız, minik bir lokomotifin çektiği nostaljik vagonlarla yapılacak kısa seyahat tüm bünyelere iyi gelecek, yüzlerde hoş bir tebessüm bırakacaktır, emin olun.

Züny


Bu mükemmel el yapımı içi doldurulmuş deri oyuncaklar Züny'nin eseri. Züny ve Züny Classic serilerinden oluşan bu oyuncaklar hâlâ her şeyi kemiren yaş grubu için uygun değil tabii (Meselâ AliG :)

What is Blik


What is Blik, çocuk odaları için yepyeni açılımlar sunuyor. Yüzlerce farklı renk ve şekildeki duvar çıkartmalarıyla, çocuklarınızın hayal gücüne katkı sağlayabilirsiniz. Sadece çocuklar için değil tabii, ev ve iş yerleriniz için de birçok seçenek mevcut.

Dr. Miriam Stoppard


Aile doktorumuz (Şaka, şaka) Miriam Stoppard'ın harika bir serisi var. DK yayınlarından çıkan bu kitapların Türkçe versiyonlarını Mandolin Kitap yayınlıyor. 0-2 yaş aralığına uygun bu pop-up kitapların Duyular, Renkler, Şekiller ve Hareketler gibi farklı başlıkları var. İdeefixe veya kitapçılardan satın alabilirsiniz.

City in a Bag


Küp, küre, silindir şeklindeki klasik ahşap oyuncaklardan sıkıldıysanız, Muji minimalizmi ile üretilmiş City in a Bag serisi tavsiyemizdir. Şu aralar AliG ile en büyük eğlencemiz o'nun boyu kadar kuleler dikmek...