4 Nisan 2009 Cumartesi

Teva


Geçen yaz AliG ile baba-oğul Teva giydik. Teva'nın, Psyclone ve Hurricane modellerini almıştım ve memnun kalmıştık. Bu yıl Teva'da ufaklıklar için yine birbirinden güzel sandalet ve ayakkabılar var. Benim favorilerim Tochai ve Omnium, bi de Proton isimli su ayakkabısı. (Ufaklıkla denize gidecekseniz mutlaka lazım)

Kağıt Oyuncak


Marilyn Scott-Waters isimli dünya tatlısı apla üşenmemiş, bir sürü kağıttan oyuncak tasarlayıp, üstüne bunları pdf dökümanı haline getirip, sitesine asmış. Tek yapmanız gereken bir Acrobat Reader yükleyip, bu harika oyuncakları bilgisayarınıza indirerek, çıkışını almanız ve ufaklıkla birlikte kendi oyuncaklarınızı yapmanız. Zaten Marilyn de "Tek amacım çocuğunuzla zaman geçirip, bi şeyler üretmeniz" demiş sitesinin ana sayfasında. Hadi durmayın, beğendiniz tasarımı indirin, yazıcıdan çıkışını alın, biraz yapıştırıcı ve makasla kendi oyuncağınızı kendiniz yapın!

Tracy Raver


Anne Geddes'i bilirsiniz. Çocukları olmadık kılıklara sokup, fotoğraflarını çekerdi hani. Balkabağı, arı, kelebek, böcek... Allahtan Tracy Raver adında bi fotoğrafçı apla bu işe el atmış da, bebek ya da çocuk fotoğraflarının istenirse ne kadar "cool" olabileceğini göstermiş herkese. Basit ve yalın tarzı ile çocukları en doğal halleriyle fotoğraflamış. Keşke Türkiye'de yaşasaydı, hemen bi çekim ayarlardım AliG ile ailecek...