18 Ekim 2009 Pazar

Vespa Sallanan Scooter :)


Bunu geçenlerde bi tasarım blog'unda gördüm. Vakit olsa hurdalıklardan falan eski bir Vespa bulup, böyle bi işe girişilebilir. AliG görse bayılır eminim. O yüzden göstermemek lazım :)

Lightning McQueen


Pixar'ın animasyonlarının hastasıyız. AliG de 3 yaşına doğru yol aldığı şu günlerde Cars / Arabalar filmini ve filminin baş kahramanı Lightning Mcqueen'i (O'nun deyişiyle Laytnin Vakkuin) keşfetti. Önceki gün filmin baba-oğul filmin tamamını izledik DVD'den. Tabii ufaktan arabalar koleksiyonuna da başladık. İlk aldıklarımız Lightning McQueen ve sevimli forklift Guido! Sırada Mater, Sally, Ramone, Doc Hudson ve diğerleri var :)

Kar şortu!!!


Çocukluğumuzda kar yağdığında evin önündeki yolu naylon ya da kartonlarla kaya kaya buz pateni pistine çevirirdik. Sıra AliG'de! Gerçi ikibinli yıllarda İstanbul'a çok sık kar düşmese de böyle bir şey edinmekte fayda var sanki. Ya da bir takım kar lastiği alıp, AliG'yi hafta sonları Kartepe'ye falan götürmek lazım. Bilemedim.

Donduuma


Anne baba dondurmacı olunca AliG n'apsın? Genelde küçük beyimize külâhta servis ediyoruz dondurmasını ama bu seferlik kornet takılmış. Üzerindeki naylon önlük Mothercare'den ve böyle durumlar için çok işlevsel. Herkes bi tane edinmeli!