30 Ağustos 2009 Pazar

Yenimahalle Parkı'nda Öğle Uykusu

Tüm hafta sonunu Sarıyer'de küçük bir evde geçirince beyimiz sıkıldı tabii. Biz de n'aptık? Her fırsatta Sarıyer'in tüm parklarına uğrayıp, dakikalarca sallandık. Pazar sabahı da erkenden kalktığı için öğlene doğru salıncakta uyuyakaldı balpeteğim.




Anneannede Kahvaltı


Dedemiz şu aralar çok hasta olduğu için Pazar günü tüm aile bir arada olsun istedi. Ev, Bayram günü gibi doldu-taştı. Tüm aile fertleri eve uğrayıp, dedemizin sağlığıyla ilgilendi. Bu arada Ali Bey n'aptı dersiniz? Misafirler için hazırlanmış ne kadar hamur işi varsa hepsini kahvaltıda şekersiz çayla birlikte afiyetle yedi.

Fedige'de Ramazan Mangalı


AliG ile tatilden döndüğümüzden beri birlikte çok az zaman geçirdik. Dedemiz hasta olduğu için annemiz hafta sonlarını anneannede geçiriyor. Baba ise geçen hafta sonu küçük bi kaçamak yapıp, motorla Behramkale taraflarına gazladı :) Bu Cumartesi yine Sarıyer'e, dedemizin yanına gidip, orada vakit geçirdik. Akşamında da Fedige'ye gidip, Serdar'ın yaptığı enfes et, pirzola ve köfteleri lüpledik. O kadar çok yemişiz ki yemekten sonra biraz yürüyüp, yediklerimizi eritmeye çalıştık. AliG yine bahçede Karamel'le uğraştığı için bi tırmık yedi. Gece ise yine yatağın enine doğru yatarak bizi hiç uyutmadı tabii.