4 Ekim 2009 Pazar

1948 Indian


Cruiser tipi motorları sevmemekle birlikte AliG ile birlikte1948 model vintage Indian'a bayıldık. Tabii bu elektrikli motosiklet de ABD'de satılıyor. Türkiye'de ise ya cool görünümlü beş para etmez teneke fransız oyuncakları ya da tamamı plastik Çin malı ıvır zıvırlar satılıyor. Amerika'da kanıdık varsa Hammacher Schlemmer'de sizi bekliyo bu güziel şey!

Bu Pazar yağmur var İstanbul'da!



Harbiden var. Bu yüzden evde takılmaca. AliG minderine oyuncaklarını dizmiş bile! Alişimiz artık oyuncaklarıyla daha fazla zaman geçiriyor. Eh, neredeyse 3 yaşına geliyor küçük adam! Bu arada motorlu taşıtlara olan ilgisine (uçak, tren, motosiklet vs) sevinmekle birlikte, ileride başımıza dert açmasından da korkmuyor değilim. Şimdiden off road motor ve ATV arayışına başladık desek yalan olmaz :)

Kiddimoto


Kiddimoto'yi görünce denge bisikletleri dosyamızı hızla kapatıyor ve efsanelerin peşinde koşmaya başlıyoruz. Kiddimoto'da Mike Hailwood, Barry Sheen, James Toseland ve Nicky Hayden (Kentucky Kid'i pek sevmeyiz aslında!) gibi ünül yarışçıların replikaları var. Yanı sıra Scrambler, Chopper, Superbike veya Scooter seçme şansınız da var! Tek derdimiz bu güzel oyuncaklar Türkiye'ye gönderilmiyor ama o da çözülmeyecek bir sorun değil!